Iets over me zelf

Ad Delhij geboren in Terheijden als nakomeling van 22 jaar met mijn ene broer en 24 jaar met mijn oudste broer.

Na de Lagere Tuinbouwschool de Middelbare Tuinbouwschool in Breda gevolgd verder Praktijk Diploma Marketing,Nima A gedaan en sinds 1979 werkzaam bij Frieslandcampina als Rayonmanager.

Nadat mijndochter was geboren(1978) is bij mij de interesse onstaan voor het uitzoeken van onze stamboom dus op een dag naar het provinciaal archief in Den Bosch gereden en al in een dag van vader op vader gezocht en kwam ik al uit bij onze Nicolaas die in 1802 getrouwd is met Anthoinette Kerremans hier mee dacht ik dat ik er al was tot dat ik door iemand gebeld ben met de vraag of we familie waren en zo ben ik op het spoor gezet van meerdere takken en is de stamboom in de breedte gegaan.

De meesten stamboom onderzoekers willen natuurlijk zover mogelijk terug gaan in de tijd maar de moelijkheid was dat we uit Luikse kwamen en daar mijn frans niet geweldig is wordt het moeilijk zoeken maar tegenwoordig kan men veel op het internet vinden de wens is nog steeds het vinden van een familiewapen en dat moet er volgens mijn zijn omdat er verschillende een functie hebben bekleed van Echevin(Schepen) maar proculeur aan hof van Herstal komt ookvoor.